TOK Seurabonus

Turun Osuuskauppa on luonut oman lasten ja nuorten urheilutoiminnan tukemiseen tarkoitetun TOK Bonus -järjestelmän. TOK maksaa suoraan yhteistyöseurojen junioritoiminnalle 5 % lisäbonuksen niiden asiakasomistajaperheiden ostojen perusteella, joiden lapset ovat mukana seuran junioritoiminnassa ja jotka ovat ilmoittautuneet mukaan TOK Bonus -järjestelmään. Asiakasomistajana perheet saavat tietysti omat Bonukset edelleen tuttuun tapaan kerran kuukaudessa S-tilille. TOK Bonus-sopimuksen piiriin kuuluvat kaikki seuran junioriurheilijoiden vanhemmat. Toivomme kaikkien perheiden täyttävän kyseisen lomakkeen, sillä se on helppo ja nopea täyttää, ja siitä on seuralle suuri apu.

Lue uutinen TOK Seurabonuksesta ja ilmoittaudu RNK:n kannustajaksi. Ilmoittautumalla kannustajaksi tuet lasten ja nuorten urheilutoimintaa.


Sport Service / Bauer

Yhteistyösopimuksen puitteissa RNK keskittää kaikki hankintansa Sport Servicen & Bauerin tuotteisiin. Viralliset seura-asut tilataan kausittain päivitettävän Bauer-kuvaston mukaan. Sopimus on voimassa 30.4.2024 saakka.

Sport Servicen bonusjärjestelmä:

  • Jokainen jääkiekkovaruste- tai huolto-ostos kerryttää bonusta 5% joukkueen omalle bonustilille.
  • 20% alennusta ovh. hinnoista (eli valkoisista hintalapuista). Alennus ei koske nettohinnoiteltuja tuotteita.
  • Asiakkaan on itse ilmoitettava kassalla joukkueensa suullisesti.


Raision Fysioterapia

Raision Fysioterapia pyrkii toimimaan urheilevan ihmisen tukena, ja tämän vuoksi haluaa edesauttaa seuran toimintaa yhdessä jäsenten ja toimihenkilöiden kanssa. Raision Fysioterapia tarjoaa luentoja ja testauksia urheilu- ja liikuntavammojen ennaltaehkäisemiseksi sekä muita fysioterapiapalveluita tuki- ja liikuntaelinsairauksien hoitoon. Raision Fysioterapia on koonnut moniammatillisen yhteistyöryhmän, Raision Urheiluklinikan, nopeamman ja tehokkaamman hoitoketjun mahdollistamiseksi eri terveydenhuollon ammattilaisten yhteistyönä.

Raision Nuorisokiekon jäsen ja hänen perheenjäsenensä saavat seuraavia etuuksia:

  • Fysioterapiakäynneistä -10%
  • Ei toimistomaksua
  • Mahdollisuus maksuttomaan fysioterapiakonsultaatioon puhelimitse (soittopyynnöt sähköpostitse info@raisionfysioterapia.fi)

Lue uutinen Raision Fysioterapia palveluista.


Hohdepinnoitus

Hohdepinnoituksen missiona on tarjota vaivatonta puhtaanapitoa laajasti kaikenlaisille pinnoille. Käsittely soveltuu kaiken ikäisille kylpyhuoneille: uuteen kylpyhuoneeseen se tuo suojaa ja vanhaan se palauttaa uutuuden hohteen. Pinnoite on väritön eikä muuta kitka-, hengitys-, tai väriominaisuuksia, mutta tekee laatoista ja saumoista vettä ja likaa hylkiviä.

Hohdepinnoituksen jälkeen pintojen puhtaanapitoon ei tarvita enää vahvoja kemiallisia puhdistusaineita eikä liiallista hankaamista. Pinnat pysyvät puhtaina, raikkaina ja hygieenisinä jopa pelkällä vesipesulla. Hohdepinnoitus on ympäristöystävällinen ratkaisu, joka säästää puhtaanapitoon käytettyä aikaa ja vaivaa huomattavasti. Käsittely vähentää myös kosteuskuormaa jopa 50 %. Toteutamme kaikki työmme avaimet käteen -palveluna jo yli 20 000 käsitellyn neliön kokemuksella. Lue uutinen Hohdepinnoituksen palveluista.

Nyt sinulla on mahdollisuus tilata kotiisi tai suositella Hohdepinnoitusta ja samalla tukea RNK:n toimintaa. Kaikista www.hohdepinnoitus.fi/rnk linkin kautta tehdyistä tilauksista ohjataan 10 % RNK:n junioritoiminnan tukemiseen.


Hotelli Loimu

Hotelli Loimu on avautunut 1.3.2021 keskelle Raision keskustaa. Modernilla konseptilla toimiva hotelli takaa asiakkailleen nopean ja joustavan varauksen yhdistettynä henkilökohtaiseen palveluun sekä monipuoliseen palveluvalikoimaan. Ovikoodin avulla pääset huoneeseesi juuri sinulle sopivaan ajankohtaan ja vältät jonottamisen vastaanotossa. Hotelli Loimussa ei ole vastaanottotiskiä, mutta asiakaspalvelumme palvelee ja neuvoo sinua kysymyksissäsi 24/7 numerossa +358 10 2007 3001.

Huonehinta sisältää aamiaisen, ilmaisen pysäköinnin sekä wifi:n. Hotellista löytyy myös etätyöskentelyyn tiloja sekä muunneltavissa olevat kokoustilat ja viihtyisä lounge, jossa voit viettää aikaa sekä tavata muita hotellivieraita. Tutustu hotelliin sivuilla www.hotelliloimu.fi/

Yhteistyön myötä RNK:lle on luotu oma kampanjakoodi (RNK), jolla asiakas saa -5% alennuksen majoituksesta ja seura 10% komiossiota toteutuneiden majoitusten arvosta. Lue uutinen yhteistyöstä Hotelli Loimun kanssa.


Rakentajan konevuokraamo

Tarvitsetko työkaluja ja välineitä esimerkiksi pihan huoltoon tai rakentamiseen? Nyt se onnistuu helposti! Rakentajan Konevuokraamo palvelee yksityishenkilöitä ja yrityksiä monipuolisesti konevuokrauksen, työmaa- ja huoltopalveluiden saralla Uudellamaalla, Pirkanmaalla ja Varsinais-Suomessa. Vuokraa Rakentajan Konevuokraamosta koneet ja laitteet erilaisille työmaille, ja tuet samalla RNK:n toimintaa!

Lue uutinen ja katso esittelyvideo Rakentajan Konevuokraamon palveluista. RNK-laisten yhteyshenkilö vuokrauksiin liittyvissä asioissa: Juha-Matti Sainio, juha-matti.sainio@rkvuokraamo.fi / 044 313 3390.

Jätä yhteydenottopyyntö: https://www.lyyti.fi/reg/rnk_rkvuokraamo

Raision Nuorisokiekko ry, 0407679-0

Kisakatu 6

21200 Raisio

www.rnk.fi

toimisto@rnk.fi