RNK ja Hotelli Loimu aloittaa yhteistyön
17.5.2021 11:59 Uutiset / Seuran etusivu

RNK ja Hotelli Loimu aloittaa yhteistyön

Raision Nuorisokiekko ry (RNK) ja Hotelli Loimu ovat aloittaneet yhteistyön!

Hotelli Loimu on avautunut 1.3.2021 keskelle Raision keskustaa, noin 10 minuutin ajomatkan päässä Turusta. Modernilla konseptilla toimiva hotelli takaa asiakkailleen nopean ja joustavan varauksen yhdistettynä henkilökohtaiseen palveluun sekä monipuoliseen palveluvalikoimaan. Ovikoodin avulla pääset huoneeseesi juuri sinulle sopivaan ajankohtaan ja vältät jonottamisen vastaanotossa. Hotelli Loimussa ei ole vastaanottotiskiä, mutta asiakaspalvelumme palvelee ja neuvoo sinua kysymyksissäsi 24/7 numerossa +358 10 2007 3001.

Huonehinta sisältää aamiaisen, ilmaisen pysäköinnin sekä wifi:n. Hotellista löytyy myös etätyöskentelyyn tiloja sekä muunneltavissa olevat kokoustilat ja viihtyisä lounge, jossa voit viettää aikaa sekä tavata muita hotellivieraita. Tutustu hotelliin sivuilla www.hotelliloimu.fi/


Yhteistyön myötä RNK:lle on luotu oma kampanjakoodi (RNK), jolla asiakas saa -5% alennuksen majoituksesta ja seura 10% komiossiota toteutuneiden majoitusten arvosta.

Hotelli Loimu
Tasalanaukio 3
21200 Raisio
+358 10 2007 3001
info@hotelliloimu.fi

Muista hyödyntää kampanjakoodi RNK ja tuet samalla alueen junioritoimintaa!


HUOM! Koodi RNK toimii myös Kangasalla / Hotelli Kuohu, www.hotellikuohu.fi, mikäli on majoitustarpeita Pirkanmaan alueella!


   
Lisää uutisia
Raision Nuorisokiekko Ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat