Liity RNK:n jäseneksi
SeuraJulkaistu: 22.06.2023 14.30

Liity RNK:n jäseneksi


Arvoisa RNK:n jäsen!

Olemme siirtymässä uuteen aikakauteen ja otamme käyttöömme Suomisportin, joka on koko urheiluyhteisön oma digitaalinen palvelu! Suomisportin avulla varmistamme, että jäsenhallintamme on yhdistyslain mukaista ja tietoturva on kunnossa. Suomisportin kehityksestä vastaa Suomen Olympiakomitea.


Toimenpiteet – LIITY JÄSENEKSI

Siirtymävaiheessa on hyvä ottaa huomioon, että seuran jäsenten on liityttävä itse seuran jäseneksi Suomisportissa. Olemme luoneet seuran sääntöjen mukaiset jäsenluokat palveluun, ja jäsenet hakevat itse oikean luokan jäsenyyttä valitsemalla:

Liity varsinaiseksi jäseneksi (15 vuotiaat ja sitä vanhemmat)

Liity juniorijäsenksi (alle 15 vuotiaat)

Jos ongelmia liittymisen, rekisteröinnin tai tilin kanssa, ota yhteys Suomisportin asiakaspalveluun (suomisport@olympiakomitea.fi).


Jäsenmaksun suuruus on sama molemmissa jäsenmaksuluokissa (25 €). Edellytämme, että jäsenet hakevat jäsenyyttä 18.9.2023 mennessä. Seura hyväksyy liittymispyynnöt seuran sääntöjen mukaisesti kokouksissaan.


Jäsenmaksut maksettavaksi Suomisportissa

Jäseneksi hyväksymisen jälkeen jäsenmaksu maksetaan Suomisportin kautta. Emme enää lähetä laskuja tai vastaanota jäsenmaksuja suoraan pankkitilille, vaan jäsen maksaa jäsenmaksun valitsemallaan maksutavalla (verkkopankki, pankki- tai luottokortti, MobilePay jne) Suomisportissa. Toisin sanoen avoin jäsenmaksu näkyy Suomisport -sovelluksessa tai kirjautumalla verkkoselaimella.

Jäsenmaksulla tuet seuran toimintaa. Jäsenmaksu tulee suorittaa 18.9.2023 mennessä.

Miten maksan seuran osoittaman jäsenmaksun?


Jäsenyydet, maksut, kuitit löytyvät aina jokaisen omalta Sporttitililtä

Jokainen seuran jäsen tai alaikäisen huoltaja, hallinnoi tietojaan itse Suomisportissa oman Sporttitilinsä kautta. Sporttitili luodaan aina ensimmäisellä kerralla Suomisportissa asioidessa.

Kaikki tieto henkilön omasta toiminnasta kertyy hänen omalle tililleen. Jäsenellä ei ole palveluun salasanaa, vaan palvelu lähettää kertakirjautumiskoodin jokaisen kirjautumisen yhteydessä tekstiviestillä tai sähköpostitse. Lataamalla Suomisport sovellus puhelimeesi, tiedot, kuten maksut, jäsenyydet, ryhmät ja kalenterit, ovat näppärästi saatavilla.


Kun tarvitset apua Suomisport tilin luomisessa tai rekisteröintiin liittyen, katso ensin ohjeet https://tuki.suomisport.fi/ohjeita-seuran-jasenille/


RNK:n kannattajajäseneksi voi liittyä täyttämällä lomake ja maksamalla kannattajajäsenmaksun verkkomaksuna.

Kannatusjäsenmaksuluokat ovat 10 €, 30 €, 50 € tai 100 € toimintakaudessa (1.5.-30.4.)

Liittymällä RNK:n kannattajajäseneksi tuet lasten ja nuorten urheilua. Kannattajajäsenellä ei ole äänioikeutta yhdistyksen vuosikokouksissa.Sporttiterveisin,

Toiminnanjohtaja Laura Kontto ja RNK:n johtokunta

Raision Nuorisokiekko ry, 0407679-0

Kisakatu 6

21200 Raisio

www.rnk.fi

toimisto@rnk.fi