Liity RNK:n jäseneksi
SeuraJulkaistu: 31.01.2024 09.35

Liity RNK:n jäseneksi


Arvoisa RNK:n jäsen!

RNK on siirtynyt uuteen aikakauteen ja olemme ottaneet jäsenrekisterin osalta käyttöön Suomisportin, joka on koko urheiluyhteisön oma digitaalinen palvelu! Suomisportin avulla varmistamme, että jäsenhallintamme on yhdistyslain mukaista ja tietoturva on kunnossa. Suomisportin kehityksestä vastaa Suomen Olympiakomitea.

RNK:n jäsenyys on elinikäinen, ellei jäsen toisin ilmoita tai häntä eroteta yhdistyksen jäsenyydestä.

YHDISTYSLAKI EI SALLI:

  • automaattista jäsenyyttä
  • pakkojäsenyyttä
  • perhejäsenyyttä
  • määräaikaista jäsenyyttä


Toimenpiteet – LIITY JÄSENEKSI

Siirtymävaiheessa on hyvä ottaa huomioon, että seuran jäsenten on liityttävä itse seuran jäseneksi Suomisportissa. Olemme luoneet seuran sääntöjen mukaiset jäsenluokat palveluun, ja jäsenet hakevat itse oikean luokan jäsenyyttä valitsemalla:

Liity varsinaiseksi jäseneksi (15 vuotiaat ja sitä vanhemmat)

Liity juniorijäsenksi (alle 15 vuotiaat)

Jos sinulla on ongelmia liittymisen, rekisteröinnin tai tilin kanssa, ota yhteys Suomisportin asiakaspalveluun (suomisport@olympiakomitea.fi).
Jäsenyyden ajanjakso 23.6.2023-30.4.2024.


Jäsenmaksun suuruus on sama molemmissa jäsenmaksuluokissa (25 €). Edellytämme, että jäsenet hakevat jäsenyyttä 18.9.2023 mennessä. Seura hyväksyy liittymispyynnöt seuran sääntöjen mukaisesti kokouksissaan.


Jäsenmaksut maksettavaksi Suomisportissa

Jäseneksi hyväksymisen jälkeen jäsenmaksu maksetaan Suomisportin kautta. Jäsenmaksu näkyy avoimena maksuna omalla Suomisport-tilillä, kun jäsenyys on hyväksytty. Valitettavasti Suomisport ei lähetä sähköpostiin ilmoitusta jäseneksi hyväksymisestä, joten se pitää itse muistaa käydä tarkistamassa.

Emme siis enää lähetä laskuja tai vastaanota jäsenmaksuja suoraan pankkitilille, vaan jäsen maksaa jäsenmaksun valitsemallaan maksutavalla (verkkopankki, pankki- tai luottokortti, MobilePay jne) Suomisportissa. Toisin sanoen avoin jäsenmaksu näkyy Suomisport -sovelluksessa tai kirjautumalla verkkoselaimella.

Miten maksan seuran osoittaman jäsenmaksun?


Jäsenyydet, maksut, kuitit löytyvät aina jokaisen omalta Sporttitililtä

Jokainen seuran jäsen tai alaikäisen huoltaja, hallinnoi tietojaan itse Suomisportissa oman Sporttitilinsä kautta. Sporttitili luodaan aina ensimmäisellä kerralla Suomisportissa asioidessa. Kaikki tieto henkilön omasta toiminnasta kertyy hänen omalle tililleen. Jäsenellä ei ole palveluun salasanaa, vaan palvelu lähettää kertakirjautumiskoodin jokaisen kirjautumisen yhteydessä tekstiviestillä tai sähköpostitse. Lataamalla Suomisport sovellus puhelimeesi, tiedot, kuten maksut, jäsenyydet, ryhmät ja kalenterit, ovat näppärästi saatavilla.

Kun tarvitset apua Suomisport tilin luomisessa tai rekisteröintiin liittyen, katso ensin ohjeet https://tuki.suomisport.fi/ohjeita-seuran-jasenille/

Alaikäisen lapsen kohdalla molempien huoltajien tiedot on tärkeää löytyä myös Jopoxista (huoltajat kytketty pelaajaan), koska Jopox on seuran virallinen tiedotus- ja viestintäkanava ja tavoitamme ainoastaan ne henkilöt, joiden yhteystiedot löytyvät Jopoxista.


RNK:n kannattajajäseneksi voi liittyä täyttämällä lomake ja maksamalla kannattajajäsenmaksun verkkomaksuna.

Kannatusjäsenmaksuluokat ovat 20 €, 30 €, 50 €, 100 € tai 500 € toimintakaudessa (1.5.-30.4.)

Liittymällä RNK:n kannattajajäseneksi tuet lasten ja nuorten urheilua. Kannattajajäsenellä ei ole äänioikeutta yhdistyksen vuosikokouksissa.Sporttiterveisin,

Toiminnanjohtaja Laura Kontto ja RNK:n johtokunta

Raision Nuorisokiekko ry, 0407679-0

Kisakatu 6

21200 Raisio

www.rnk.fi

toimisto@rnk.fi