Ringeten MM-kisat 31.10.-6.11. Espoossa
SeuraJulkaistu: 27.04.2022 08.38

Ringeten MM-kisat 31.10.-6.11. Espoossa

Suomi emännöi kuuden vuoden tauon jälkeen ringeten MM-kilpailuja, kun sekä naisten että nuorten ringeten MM-kilpailut pelataan Espoossa 31.10. - 6.11.2022. Kisanäyttämönä toimivat Metro Areena ja Tapiolan jäähalli. MM-tapahtuman suojelijana toimii tasavallan presidentti Sauli Niinistö.

Ringetteliiton jäsenseurojen kanssa yhteistyössä toteutettava MM-lipunmyynti avataan torstaina 28.4.2022 klo 15:00. Lipunmyynti tarjoaa seuroille ainutlaatuisen varainkeruumahdollisuuden, sillä naisten ensimmäisen MM-finaaliottelun (pe 4.11. klo 18:10) lipunmyynnin tuotto tullaan tulouttamaan suoraan seuroille.


Kisaviikon eri otteluissa on eri hinnat ja ne tullaan julkaisemaan pian.

Perjantain 4.11. naisten 1. finaalin hinnat ovat seuraavat:


Hintaluokka

Kategoria

Perjantai

Aikuinen

Alakatsomot

30 €

Aikuinen

Yläkatsomot

20 €

Lapsi 4-16v

kaikki

15 €

Opiskelija / eläkeläinen

kaikki

20 €

Alle 4-v sylissä veloituksetta

Opiskelija- /eläkeläiskortin näyttö ovella


Alla olevassa kuvassa näkyy kyselylomake, jonka jokainen lipunostaja tulee näkemään Ticketmasterin nettisivuilla ostaessaan lippua perjantain otteluun. Kysely tulee täyttää, jotta rahat voidaan tilittää takaisin seuroille! Jos tämän kohdan ohittaa, rahat eivät tule tilittymään seuralle. Valitsethan huolellisesti oman seuran pudotusvalikosta ja kirjoitat tekstikenttään selkeästi joukkueen, jonka nimissä lippuja ostat.


Esimerkiksi:

Seura - Raision Nuorisokiekko
Joukkue - Ringette F (joukkueen voi jättää myös tyhjäksi, jolloin tuotto tulee koko seuralle)Alla on myös Metro Areenan katsomokartta.

Vihreällä olevat katsomot ovat yläkatsomoita ja niitä tullaan avaamaan porrastetusti alakatsomoon myytyjen paikkojen mukaisesti.

Lippuja voi myydä 4.11 asti tai niin kauan kuin paikkoja riittää. Ticketmasterin sivujen kautta näkee reaaliaikaisen lippujen tilanteen ja paikkojen saatavuuden katsomokartasta.