RNK on mukana HedCoach for Sport -konseptissa. HedCoach on riippumaton toimija, jonka arvopohjana on luottamus, tavoitteellisuus ja yhteenkuuluvuus. HedCoach for sportsin missiona on palvella monipuolisesti strategisten muutosten edistämistä liikunnan ja urheilun kentällä. Tiivistettynä kyseessä on seuratoiminnan johtamisjärjestelmä, joka tekee RNK:n datasta paremmin käyttö- ja vertailukelpoista: kuinka osallistavaa, tavoitteellista, yksimielistä ja tyytyväistä seuraväki on. Keskiössä on osaamisen ja aktiivisten seuratoimijoiden tunnistaminen. Datan avulla pystymme kehittämään ja johtamaan paremmin seuran toimintaa tarinoiden ja mielipiteiden sijaan.

Tavoitteena on yhteisöosaamisen lisääminen siten, että yksilöt muodostuvat joukkueeksi/ryhmäksi ja joukkueet/ryhmät muodostuvat seuraksi, jossa yhteenkuuluvuus, jatkuva oppiminen ja itsearviointi ovat osa jokapäiväistä toimintaa. Haluamme tuoda myös näkyväksi aktiiviset seuratoimijat, jotka edistävät seuran tavoitteita ja arvoja sekä saavat asioita tapahtumaan.

Olemme nyt tämän uuden oppimisprosessin alussa ja ensimmäisenä on vuorossa nykytilan alkukartoitus. Alkukartoitus tehdään testin avulla, joka toteutetaan viikolla 13.

Testi tulee korvaamaan aiemmat palautekyselyt seuratoimijoille. Jatkossa pystymme helposti vertailemaan:

  • testituloksia
  • läpinäkyvyyttä
  • toiminnan tavoitteita ja vaikuttavuutta

HedCoach for Sport tiimi toteuttaa testin ja tiedotamme tuloksista heti niiden valmistuttua. Tuloksia tarkastellaan joukkue/ryhmätasolla. Testiin vastaaminen tapahtuu anonyymisti eli vastauksia ei yhdistetä yksittäisiin henkilöihin. Vastaukset tullaan yhdistämään rooleihin ja joukkueisiin/ryhmiin, joissa henkilöt toimivat.


Lisätietoja

Urheiluseura 2.0

Hedcoach for Sport

Toiminnanjohtaja Laura Kontto, toiminnanjohtaja@rnk.fi / 050 477 4711

Raision Nuorisokiekko ry, 0407679-0

Kisakatu 6

21200 Raisio

www.rnk.fi

toimisto@rnk.fi