Raision Nuorisokiekko ry

Raision Nuorisokiekko ry (RNK) on vuonna 1977 perustettu jääurheiluseura. Kaudella 2021-2022 seuran lajeina ovat jääkiekko ja ringette, taitoluistelulla ei ole aktiivista toimintaa.

RNK on vetovoimainen, laadukkaasti toimiva Turun alueen jääurheilun kasvattaja- ja tähtiseura, joka houkuttelee vuosittain uusia aktiivisia harrastajia monipuolisen urheilun ja liikunnan pariin.

RNK:n arvot, vastuullisuus – avoimuus – yhteistyö - harrastajakeskeisyys, ovat seuran tärkein pääoma, johon koko toiminta perustuu.

Seurassa työskentelee neljä palkattua henkilöä:

  • toiminnanjohtaja Laura Kontto
  • valmennuspäällikkö Matias Barck
  • jääkiekon lajivalmentaja Pasi Palonen (1.8.2021 alkaen)
  • ringeten lajivalmentaja Petra Ojaranta (13.9.2021 alkaen)


RNK:n organisaatio 2021-2022

TOIMINTAKAUSI

Seuran toiminta ja tilikausi on 1.5.-30.4. Joukkueiden jääharjoittelukausi on pääasiassa elokuusta huhtikuuhun. Kauden alkamis- ja päättymisajankohdat vaihtelevat joukkueittain. Suomen Jääkiekkoliiton sekä Suomen Ringetteliiton alaiset ottelut alkavat pääosin syyskuun lopulla.

HALLITUS
Yhdistyksen johtokunta kokoontuu toimintakauden aikana kerran kuukaudessa käsittelemään kulloinkin ajankohtaisia asioita, poislukien heinäkuu. Seuran nimenkirjoittajat ovat puheenjohtaja, varapuheenjohtaja sekä toiminnanjohtaja.

VUOSIKOKOUS
Ylintä päätäntävaltaa RNK:ssa käyttää sen jäsenistö syys- ja kevätkokouksissa. Kokouskutsut lähetetään jäsenille vähintään kaksi viikkoa ennen kokousta. Syyskokouksessa esitetään mm. johtokunnan laatima vuosikertomus ja tilinpäätös, päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä. Kevätkokouksessa päätetään mm. seuran urheilumuodoista, vahvistetaan jäsen- ja kannattajamaksut, seuran toimintasuunnitelma ja talousarvio, valitaan johtokunnan puheenjohtaja ja muut johtokunnan jäsenet erovuoroisten tilalle ja valitaan tilin- tai toiminnantarkastaja.

Alla kuvattu seuran päätöksenteko- ja ongelmaratkaisuprosessi:


   
Lisää uutisia
Raision Nuorisokiekko Ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat