Rajojen rikkojat
RNK FlyersJulkaistu: 24.10.2021 00.00

Rajojen rikkojat

Ennen Netta Koskelaista on Rajojen rikkojat -laatan vähintään 200 ottelun pelaamisesta saanut viitisenkymmentä pelaajaa vuosien saatossa.

- 200. ottelun saavuttaminen on taas yksi todiste siitä, että aika kuluu eikä ehkä itsekään ole enää niin nuori. Onhan sitä kokemusta kerennyt näiden muutaman vuoden aikana kertymään ja kausien varrelta on jäänyt paljon hienoja muistoja ja hienoja ihmisiä elämään, tunnelmoi 26-vuotias Netta Koskelainen.
Joukkuetoveri Joanna Myllymäki pelasi aiemmin syksyllä 300. ottelunsa SM-sarjassa.
- Jos jotain me kokeneemmat pelaajat pystymme nuoremmille antamaan niin ainakin omien kokemuksien kautta tukea ja neuvoja. Toisinaan roolit menevät kyllä toisinkin päin ja meidän kunnolliset nuoremmat pelaajat näyttävät välillä meille vanhemmillekin esimerkkiä, naurahti Koskelainen.

Tuusulasta Varsinais-Suomeen

Koskelainen on Blue Ringsin kasvatti ja pelaa nyt neljättä kauttaan RNK Flyersissa.
- Vuonna 2018 pääsin Turkuun opiskelemaan fysioterapeutiksi joten tämän vuoksi muutin Turkuun ja siirryin Raisioon pelaamaan. Opiskelen fysioterapiaa ja valmistun kuluvan vuoden lopussa, hän sanoi.
- Tavoitteena peliurallani on tietenkin päästä nostamaan mestarin pyttyä oman sinikeltaisen joukkueeni kanssa. Ja ehdottomasti maajoukkuepaidan päälle laittaminen ja Suomen parhaiden pelaajien kanssa pelaaminen Kanadaa vastaan olisi hienoa!

Pitkäaikainen kapteeniston jäsen

Varsinainen debyyttikausi ylimmässä sarjassa Koskelaisella oli 2014-15, edeltävällä kaudella hän pelasi B-junioriotteluiden ohella muutaman kerran "ylhäällä".
Joukkueidensa kapteenistoissa hän on jo kuudetta kauttaan.
- Tätä roolia en sen kummemmin ajattele vaan se taitaa tulla oman luonteeni mukana ja tätä kautta joukkue on luottanut A-kirjaimen rintaan. Pyrin luomaan joukkueeseen tunnelman siitä, että asiat tehdään hyvin ja kunnolla, kuitenkin pilke silmäkulmassa, luonnehti Koskelainen.

Joukkueen uusimmat uutiset