Petra Ojaranta tekee paluun RNK:n riveihin
12.5.2020 9:42 Uutiset / Pääsivusto

Petra Ojaranta tekee paluun RNK:n riveihin!

Pitkänlinjan konkari ja maajoukkuepelaaja Petra Ojaranta tekee paluun ringeten SM-sarjaan kolmen Kanada-vuoden jälkeen.

Petran kohdalla voidaan puhua jopa RNK-legendasta. Petra on yksi Suomen kaikkien aikojen menestyneimpiä ringettepelaajia - hän on voittanut kaksi Suomen mestaruutta RNK:n paidassa ja viisi maailman mestaruutta.

Petra on pelannut kolme viimeistä kautta Kanadan Vancouverissa National Ringette League (NRL) mestaruussarjaa BC Thunder -joukkueessa. BC Thunder olisi päässyt tänä keväänä mestaruusturnaukseen monen vuoden tauon jälkeen, joka jäi kuitenkin pelaamatta koronaviruksen vuoksi. Paluu takaisin Suomeen kävi hyvinkin nopeasti, sillä ei ollut varmuutta, miten nopeasti epidemiatilanne etenee tai keskeytetäänko lentoliikenne kokonaan. Loppu hyvin, kaikki hyvin ja parin viikon karanteenin jälkeen uusi arki alkoi Suomessa.

Kausi 2019-2020 jäi siis pahasti kesken ja oletettavasti tästä jäi jotain hampaankoloon eikä pitkä urheilu-ura voi päättyä näin. Kanadaan paluu ei kuitenkaan ole tässä kohtaa enää ajatuksissa, sillä se vaatii omat järjestelynsä täällä kotona. Niinpä kausi 2020-2021 jatkuu Raisiossa ja RNK:ssa. Petra ottaa tulevalla kaudella myös pienen roolin SM-joukkueen valmennustiimissä, johon hän tuo hyvää kokemusta kanadalaisesta valmennuksesta ja valmennuskulttuurista.

- Olen kiitollinen siitä, että olen pysynyt terveenä ja pystynyt harjoittelemaan ja treenaamaan ilman suurempia loukkaantumisia. Nyt olen odottavaisin mielin, mitä tuleva kausi tuo tullessaan.


   
Lisää uutisia
Ringette
«  Huhtikuu   »
Kategoriat