15.00
RNK Flyers, SM jatkosarja

RNK Flyers - NoU  3 - 9

Kerttula halli 1

Lauantaina kotonaan tasapeliin taipunut Nokian Urheilijat saapui sisuuntuneena Raision Kerttulaan RNK Flyersin vieraaksi. NoU otti ottelussa ohjat käsiinsä heti alkuvihellyksestä lähtien ja tasaisen tappavasti viimeistelleet “Noutajat” vankistivat asemiaan sarjakärjessä RNK:n pyristelyistä huolimatta loppulukemin 3-9.

Koko ottelun avauspuolikas oli vierasjoukkueen näytöstä, jonka pääosaa esitti SM-sarjan nälkäisin maalitykki Maija Väyrynen (5+1). Roosa Salonen avasi toki maalinteon ottelussa kahden minuutin pelin jälkeen, mutta tämän jälkeen NoU:n numero 15 teki kentällä mitä tahtoi. Pitkälle erätauolle siirryttiin vierailijoiden näkökulmasta puhtaissa 0-5 lukemissa.

- Nokia otti alusta alkaen pelin ohjat käsiinsä ja emme päässeet kovasta yrityksestä huolimatta otteluun mukaan, RNK:n Jenna Nuttunen totesi.

Erätauon jälkeen RNK sai ohuesti pelin juonesta kiinni Nokian sortuessa jatkuviin rikkeisiin. Susanna Tapani (2+0) avasi kotijoukkueen maalihanat heti kolmannen erän alkuun, mutta Mette Numminen hyydytti Raision vaihtopenkillä orastaneet hymynalut alivoimamaalillaan hetkeä myöhemmin. Kunnollista loppukiriä RNK ei saanut ylivoimatilanteistaan huolimatta aikaiseksi ja lopullisen niitin kotijoukkueen verkkoon iski Kaisa Hurske ajassa 59:17. Voiton myötä nokialaiset vankistivat asemiaan ylivoimaisena SM-sarjan ykkösenä.

- Tekemisessämme näkyi tänään hyvä fiilis ja rentous niin kaukalossa, kuin vaihtoaitiossa. Iloitsimme kaikista onnistumisista emmekkä lamaantuneet, vaikka vastustajallakin oli ottelun aikana omat hyvät hetkensä, iloitsee NoU:n Jenni Linnamäki kotimatkaltaan käsin.