RNK Flyers, SM jatkosarja

NoU - RNK Flyers   9 - 1

Nokia

RNK FLYERSIN ERITTÄIN TIIVIS KOKOONPANO EI PYSTYNYT PIDÄTTELEMÄÄN NOUTA

Nokialaiset toivottivat tämän päivän otteluun tervetulleiksi Raisiosta pienen ryhmän. Flunssa-aalto on pyyhkäissyt Raisioon ja lähes puolet joukkueen pelaajista olivat tippuneet pois kokoonpanosta, kuitenkin 8+2 pelaajan ryhmä oli valmiina pistämään kampoihin sarjakärki NoUlle.

Ottelun alku lähtikin käyntiin tasaisissa merkeissä, mutta ensimmäistä maalia juhlittiin RNK:n päädyssä, NoUlle osuman onnistui taituroimaan Elina Raesola. Vajaalla kokoonpanolla pelaava RNK onnistui taktisesti pitämään rengasta hallinnassaan ja pyrki hidastamaan NoUn vaarallista peliä pitkillä hyökkäyksillä. Seuraavaa maalia saatiin odottaa toiseen erään ja toisessa erässä maaleja syntyi neljä, kaikki kirjattiin NoUn nimiin. Kolmesta maalista vastasi Roosa Salonen ja yhdestä Kaisa Hurske.

Pitkältä erätauolta palattuaan RNK aloitti ottamalla heti kolmannen erän alkuun ensimmäisen rangaistuksensa. NoU hyödynsi ylivoiman ja onnistui maalinteossa, kun jäähy oli ehtinyt vanheta vain viisi sekunttia. Maalin tekijäksi kirjattiin Mette Nurminen. Erässä nähtiin vielä kaksi maalia Salosen ja Raesolan tekeminä. Viimeiseen erään pöytäkirjaan merkattiin kaksi rangaistusta RNK:lle sekä maalit molemmille puolille. Näin ollen ottelun lopputulos 9-1.

-Olosuhteisiin nähden selviydyimme hyvin ja taisteluilme säilyi loppuun asti. Toki kun tärkeistä pisteistä pelataan ylemmässä jatkosarjassa, ei ihan näin paljoa saisi kaverille tasoitusta antaa, tuumasi RNK Flyersin pelaajavalmentaja Petra Ojaranta.