RNK Flyers, SM runkosarja

Blues Rings - RNK Flyers   2 - 5

Tuusulan jäähalli

Tuusulasta pisteet matkasi Raisioon

Blue Rings sai sarja-avauksessaan vieraakseen Raision. Ottelun alku oli vauhdikas, molemmat hyökkäsivät. Blue Rings kuitenkin hallitsi rengasta ja onnistui maalinteossa ajassa 13:33, kun Iina Kupiainen saattoi renkaan verkkoon pitkän hyökkäyksen päätteeksi. Myös toisessa erässä nähtiin vain yksi maali, kun Susanna Tapanin tarkka alakulmaveto yllätti Blue Ringsin maalivahdin ajassa 19:36.

-Alkuun oli vähän vaikeuksia löytää kaveria ja saada paikoista sisään. Pelin edetessä omat pelaajat alkoi löytyä ja pitkän erätauon jälkeen peli parani selvästi, Raision Enni Ojala kertoo.

Ottelun kolmas erä oli maalirikas, kun molemmat joukkueet onnistuivat maalinteossa. Heti kolmannen erän alussa nähtiin Raision osuma, kun Marianna Kuiko vei Raision 2-1 johtoon iskettyään riparin sisään. Blue Ringsin Minna Seppälä tasoitti tilanteen kuitenkin jo reilun minuutin pelin jälkeen. Tämän jälkeen renkaan hallinta siirtyi selkeämmin Raisiolle, joka sai näin aikaan pitkiäkin pyörityksiä hyökkäyspäässä ja viimeisteli vielä kolme maalia. Neljännessä erässä ei nähty enää maaleja, ja Raisio voitti ottelun numeroin 5-2.

-Neljännessä erässä kun Kiana Heska teki debyyttinsä SM-sarjassa saatiin siitä vielä lisä buustia peliin! Pelin jälkeen tuumattiin kaikki yhdessä, että kehityttiin pelin aikana paljon! Tärkeät ekat pisteet! Enni Ojala jatkaa

-Tätä päivää oli odotettu! Peli alkoi vauhdikkaasti ja innokkuus näkyi kentällä. Saimme onnistumisia jokaisella kentän osa-alueella ja tästä on hyvä jatkaa kohti ensi viikonlopun pelejä, Blue Ringsin kapteenisto summaa.