Kauden ensimmäinen voitto
Julkaistu: 28.09.2018 00.00

RNK FLYERS - LAHTI 9-7 (1-4, 3-2, 2-0, 3-1)

Sunnuntaina pelasimme kauden ensimmäisen kotipelimme runsaslukuisen kotiyleisön edessä. Lahti sai peliin salama-alun, kun kolmannen peliminuutin kohdalla Lahti Ringeten Nea Tervala iski vieraat 0-1 johtoon. Ensimmäisessä erässa Lahti pääsi yllättämään puolustuksemme vielä kolmesti, mutta onnistuimme kaventamaan Susanna Tapanin maalilla. Toiseen erään siirryttiin 1-4 tilanteessa. Peli sujui turbulenssisissa tunnelmissa, mutta onnistuimme voittamaan toisen erän maailein 3-2 ja pitkälle erätauolle siirryimme 4-6 tilanteessa.

Omassa pelissämme on vielä kehitettävää ja esimerkiksi keskialueen Lahti tukki ajoittain tiukastikin.
Toisella puoliskolla paransimme kuitenkin peliämme ja aloimme saada pelinhallintaa. Kolmannen erän kirjasimme nimiimme 2-0 Susanna Tapanin maaleilla. Viimeinen erä oli tiukkaa vääntöä joka tilanteessa, mutta onnistuimme säilyttämään johtoasemamme pelin loppuun.

Viikko taukoa peleistä ja treenataan entistä kovemmin. Keskitytään täysillä viikko niiden asioiden kehittämiseen, jossa huomattiin, että on parantamisen varaa. Katseet kohti seuraavaa sarjapeliämme 6.10 Hyvinkäätä vastaan. Be aware Hyvinkää Ringette

Erityiskiitos vielä peliä seuraamaan saapuneille! Huippua pelata äänekkään kotiyleisön edessä, jatketaan samaan malliin!