Esittely
Ottelutilastot
RNK - VG-62
2017-2018 - RNK Flyers - Naisten SM-sarja
Klo 19:00 Kerttulan jäähalli 1
7
Hel

Otteluraportti


Ottelumme jatkuivat keskiviikkona, kun arki-illan ratoksi kotipyhättöömme saapui paikallisvastustajamme VG-62 Naantalista. Osasimme odottaa, että kipeästi lisäpisteitä pottiinsa kaipaava VG lähtisi niitä hakemaan keinolla millä hyvänsä, mutta sitä ei Flyers -vihta turhaan pelästynyt.

Aloitimme maalinteon jo ensimmäisessä vaihdossa, kun Henni Isaksson heilutti naantalilaisten verkkoa 44 sekunnin jälkeen, esityön maaliin tekivät useammassakin maalissa mukana hääränneet Fanny Impilä sekä Sara Tenhovaara. Vaikka luistelumme oli tahmean tuntuista ensimmäisessä erässä, se ei hidastanut puolustajaamme Fiia Impilää, kun hän teki hienon nousun vastustajan maalille ja iski renkaan verkkoon tässä ottelussa keskushyökkääjänä pelanneen Jasmin Kiiskin toimesta. Vielä erän loppuun SM-sarja debyyttinsä pelannut Maija Otamo pääsi iskemään uransa ensimmäisen maalin Flyers -paidassa ja kirjasi taululle erän loppulukemiksikin jääneet 5-0.

Myös toinen erä sai salama-alun kun pahamaineinen Impilä-Tenhovaara-Isaksson kolmikko toimitti renkaan maaliin, tällä kertaa tekijänä toimi Sara Tenhovaara. Toisessa erässä Flyersin luistin oli entistä tahmeampi, ja vastustaja pääsikin muutamaan otteeseen kokeilemaan ottelussa tolppien välissä ollutta Isabella Portnojta, kerran myös onnistuneesti. Huikeassa vireessä ollut Fanny Impilä kuitenkin kuittasi nopeasti tilanteeseen 7-1, ja sen jälkeen vielä toistamiseen erän lopputulokseksi 8-1.

Kolmanteen erään lähdettiin alivoimalla, mutta se ei estänyt tehokaksikkoa Impilä - Eloranta. 33 sekunnin kohdalla taululle pamautettiin lukemat 9-1. Maali-iloittelua jatkui vielä seuraavat 7 minuuttia ja taululle saatiin luvut 12-1. Ajassa 11:47 tuomarikaksikko heitti 2 Flyersin pelaajaa jäähyboxiin. Se ei vauhtia hidastanut vaan 5-3 alivoimalla rengas pysyi hallussamme koko 2 minuuttisen ajan. Erän loppuun Jasmin Kiiski pamautti vielä näyttävän rannelaukauksen vastustajan verkkoon.

Neljäs ja viimeinen erä alkoi kuten muutkin ja 18 sekunnin kohdalla Kiiski jatkoi mihin edellisessä erässä jäi pamauttaen toisen jäätävän ranteen vastustajan maaliin. Portnoj sekä puolustuskolmio pitivät kunnialla oman pään puhtaana, eikä vastustaja päässyt peliin mukaan. Pelin viimeinen maali syntyi ajassa 14:18 Maija Otamon ilmiömäisillä veivauksilla. Ottelu päättyi Flyersin maukkaaseen voittoon 17-1! Parhaan pelaajan palkinto ansaitusti Fanny Impilälle (8+3) sekä pelimuna Maija Otamolle (2+1).

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
17 - 1
(5 - 0) (3 - 1) (4 - 0) (5 - 0)
VG-62
Lisää uutisia
Raision Nuorisokiekko Ry
«  Helmikuu   »
Kategoriat