RNK - KAKIPO  7 - 4

Raisio

RNK B - KAKIPO B

Sunnuntai päivän peli kakipoa vastaan alkaa.

Ensimmäinen erä: n. 4min pelattu rnk:lle jäähy kuusi kenttä pelaajaa. Kakipo ei saa pakkopeliä toimimaan. Erä on mennyt tasaisissa merkeissä. Muutamia maalipaikkoja kummallakin joukkueella. Ajassa 12:34 Rnk:lle maali, hyökkäys vastustajan harhasyötöstä, josta 4:llä yhtä vastaan ylivoima hyökkäys. Kakipo tasoittaa ajassa13:06,läpiajosta. RNK:lle ylivoima. Ei maalia. Rnk:lle toinen ylivoima 18:06, painostus oli kova, ei maalia.

Toinen erä:

Rnk:n ylivoimalla aloitus, ei maalia. Tasaisissa merkeissä alkaa erä, molemmilla paikkoja. Hienokseltaan rnk hallitsee, muutama hyvä pelastus Kakipo maalivahdilta. Myös hieno pelastus Savolaiselta Rnk maalilla.

Kakipolle jäähy ajassa 5:49. Kakipolle toinen jäähy 7:42. Rnk:lle maali 2-1 ajassa 8:45. Rnk:lle jäähyt, koukkaaminen ja käytös (Pennanen ja Nurmi) ajassa 10:26. Rnk:lle ajassa 10:57 kolmas jäähy. Kakipo ei onnistu viidellä kolmea vastaan, eikä viidellä neljää vastaan. Tasaisissa merkeissä mennään. Pienet painit erän lopussa, hyvä paine Rnk:lla. Ajassa 19:45 rnk 3-1 maali, tulipa hyvää paikkaan.

Kolmas erä: kauden viimeinen erä alkaa. Kakipolle joukkuerangaistus pelin viivyttäminen. Rnk ylivoima. Kakipo tekee alivoimalla ja siirretyn rangaistuksen aikana kavennuksen 3-2. Rnk:lle toinen jäähy. Heti kakipo tasoittaa 3-3. Rnk:lle aikalisä. Jäähyt päättyvät. Lehtilä pääsee vetopaikkaa ja erehdy, 4-3. Rnk:lle jäähy.

Kakipo tasoittaa 4-4. Molemmille jäähy ajassa 6:44. Molemmilla paikkoja. Lähellä käy, hyviä torjuntoja. Rnk tekee 5-4, ylivoima hyökäys. Rnk tekee taas 6-4. 7-4 Blomqvist pääsee yksin läpi, eikä erehdy. Kakipolle jäähy. Rnk:lle jäähy. Peli loppuun alivoimalla.Kakipolle jäähy. Rnk:lle jäähy. Peli päättyy.